Eksmo Buss
Personligt - Nära - Tryggt

Sommarresa Österrike

2023-07-08 - 2023-07-16


Följ med oss på sommarresa till underbara Österrike! Det kommer att bli en bekväm resa full av vandring och upplevelser, både i mysiga småbyar och i alperna. Passa på att följa med på vandring och njut av utsikten bland bergstopparna med utbildade vandringsledare.

Vi tar god tid på oss ner till Österrike. Det blir ett stopp i Lüneburg utanför Hamburg och så åker vi tillbaka till Quedlinburg med sina över 1300 korsvirkeshus.

I Österrike bor vi hos familjen Altenberger på ”Gasthof Stubacherhof”. Uttendorf är en liten gemytlig by, inramad av berg och glaciärer mitt i Pinzgauer-dalen, bara någon mil från Zell am See.

http://www.stubacherhof.com/

Vi anpassar aktiviteterna under dagarna efter förmåga i gruppen. Maj-Inger, hennes man Vital och son Mark är alla tre utbildade vandringsledare. Detta ger oss en unik möjlighet att erbjuda guidade vandringar på olika nivåer. Sedan gör vi utflykter och erbjuder aktiviteter efter önskemål som passar vädret. Till exempel Österrikes högsta berg Grossglockner och Krimml med Europas högsta vattenfall. Eller varför inte prova på att åka rodelbana!

 

Kontakta oss för mer info!

 

Org.nummer: 556966-8493, Gistad Grangärde 1, 585 63 Linghem