Eksmo Buss
Personligt - Nära - Tryggt

Om oss

Eksmo Buss är det lilla företaget med den personliga kontakten. Vi erbjuder resor med modern turistbuss och vänder oss främst till företag, föreningar, skolor, kyrkor eller andra grupper. Det finns också möjlighet att åka med på våra egna resor som vi arrangerar. Verksamheten startade 2014 och drivs av Joakim, Johan och Anders Eksmo och vi utgår från Norrköping i Östergötland.

Vi bedriver verksamhet i liten skala med stor ambition att erbjuda tjänster som upplevs säkra, trygga och trevliga. Målet är aldrig att bli en stor aktör, snarare ser vi vår småskalighet som vår största styrka. Mycket tid, uppmärksamhet & resurser ägnas åt att se efter fordon vad gäller service, tvätt och städning. Det är ordning och reda helt enkelt. Här finns det alltid någon som bryr sig både om resenärer och bussar.

Tveka inte att höra av er om ni vill veta mer om oss eller har särskilda behov på er resa. Kanske är ni en lite större eller mindre grupp. Vi kan lösa det mesta tack vare våra samarbetspartners i regionen.

Johan och Joakim Eksmo

Pappa Johan & sonen Joakim Eksmo
  
 YGL599 grossglockner 
Hochalpenstrasse vid Großglockner i Österrike 
 
 
Org.nummer: 556966-8493, Gistad Grangärde 1, 585 63 Linghem